PCP-CL

Počítačová pomoc za rozumné peníze

instalace OS

Instalace nebo reinstalace operačního systému, kterou provádíme u zákazníka a to buď se zálohou dat, nebo s přenesením nastavení.

instalace SW

Instalace softwaru a to buď standartního ( MS Office, Firefox, atd.), nebo nestandartního, který nemá digitální podpis.

instalace HW

Instalace HW (hardware) neboli fyzických částí počítače, které jsou například základní deska (mainboard či motherboard), paměti RAM, pevný disk (HDD), DVD-rom, procesor (CPU), grafická, zvuková, televizní či jiná karta.

opravy PC

Oprava PC - zjištění závady (pokud to jde, tak u zákazníka, jinak odvoz s sebou) a výměna poškozené části za nově koupenou nebo opravenou servisem v záruční době a instalace ovladačů, jsou-li třeba.

odvirování

Odvirování počítače nebo notebooku se provádí u zákazníka a popřípadě  je navržena další ochrana před viry.

nastavení sítí

Nastavíme síť LAN nebo Wifi dle Vašich požadavků, provedeme jejich test a zabezpečení.

poradenství

Poradíme Vám s výběrem stolního počítače nebo notebooku dle Vašich požadavků, vysvětlíme rozdíly, případně jsme schopni Vám zvolený produkt objednat.

stavba PC

Sestavení počítače provádíme z komponentů Vámi koupených, nebo naplánujeme sestavu podle Vašich požadavků, objednáme jednotlivé díly, které nasledně sestavíme a provedeme test.

upgrady PC

Jestliže Vám už stávající konfigurace počítače nestačí, nemusí se hned kupovat nový, někdy stačí vyměnit jen některou část. Poradíme Vám s výběrem, objednáme, vyměníme, nainstalujeme ovladače a otestujeme.

seznámení s PC

Rádi byste si koupili počítač nebo notebook a nevíte zda ho budete umět ovládat? Tak právě z tohoto důvodu nabízíme tuto službu, ve které začátečníky seznámíme se samotným počítačem, vyvětlíme základní funkce a popis počítače, k čemu se dá využít a provedeme následnou praktickou ukázku a zodpovíme Vaše dotazy.

školení

Nevíte si rady s operačním systémem, programy z MS Office, nebo s internetem? Nevadí, právě pro Vás nabízíme službu individuálního začátnečnického školení právě v těchto oblastech, která je prováděna většinou u zákazníka.

tvorba webu

Podnikáte, poskytujete nějaké služby, nebo máte nějakého koníčka a chtěli byste mít ke své činnosti svoje vlastní webové stránky, ale nevíte jak na to? Potom se na nás obraťte a my Vám takové stránky vytvoříme a vy se tak dostanete k dalším potencionálním zákazníkům či k lidem se stejným koníčkem.